Dla naszego klienta, znanej, nastawionej na jakość i prężnie rozwijającej się polskiej firmy z tradycjami z branży piekarniczo-cukierniczej działającej od ponad 90 lat na rynku polskim i posiadającej 3 funkcjonujące zakłady produkcyjne, w tym jeden z najbardziej nowoczesnych w Polsce wyposażony w najbardziej nowoczesny park technologiczny oraz 100 punktów własnych  poszukujemy aktualnie do największego, flagowego sklepu/ bistro odpowiedniej osoby na stanowisko:

Warszawa
Nr ref: M/G/JK
Spożywcza

Menadżer Operacyjny (Sklep/Bistro)

Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za organizację i zarządzanie największym i najbardziej reprezentacyjnym sklepem/ bistro o powierzchni 500 m2 z 20 osobowym zespołem.

Zatrudniona osoba odpowiedzialna będzie za:

  • zarzadzanie sklepem/ bistro, dbałość o jego nieustanny rozwój, zapewnienie wysokiej jakości ofertyi standardu działania
  • realizacja planów sprzedaży i podejmowanie i wdrażanie inicjatyw zwiększających sprzedaż/ wychodzenie poza standard + kreatywność
  • wprowadzanie nowego asortymentu zgodnie z trendami rynkowymi/ oczekiwaniami klientów
  • organizacja pracy własnej i podległego zespołu przy współpracy z Koordynatorką ds. Kadr i grafików zmian odpowiedzialnej za wszystkie 100 sklepów
  • zarządzanie, szkolenie, motywowanie i rozwój podległych pracowników
  • nadzór nad finansami/ rozliczenia
  • kontrola i analiza kosztów/gospodarne zarządzanie zaopatrzeniem/zakupami/współpracą z dostawcami/ stanami magazynowymi, ich optymalizacja
  • dbanie o właściwy poziom obsługi klientów, zadowolenie i satysfakcję Klienta, wychodzenie naprzeciw z rozwiązaniami, nowinkami
  • koordynowanie działań promocyjnych i reklamowych w porozumieniu z działem marketingu
  • mile widziany również zakres odpowiedzialności dot. Nadzoru i kontroli standardów HACCP.

Wymagania:

  • kilkuletnie, potwierdzone sukcesami doświadczenie w zarządzaniu sklepem, restauracją, kawiarnią, lokalem gastronomicznym, pizzerią, piekarnią, cukiernią najlepiej na stanowisku Managera
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem, zmianami, asortymentem, nowymi trendami, generowaniem wyższego dochodu poprzez wprowadzanie innowacji, optymalizowanie zasobów poparte konkretnymi sukcesami/ wynikami itp.
  • mile widziana znajomość problematyki działania lokalu gastronomicznego/ jego zaopatrzenia/zarządzania personelem/ zmianowością
  • mile widziana znajomość standardów HACCP, ale osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie miała wsparcie działu kontroli jakości
  • decyzyjność i umiejętność rozwiązywania problemów
  • samodzielność, kreatywność i bardzo dobra organizacja pracy
  • zdolności interpersonalne i umiejętność zarządzania 20 osobowym zespołem
  • nastawienie na współpracę i poszukiwanie rozwiązań
  • inicjatywa i przedsiębiorczość.

Oferujemy:

  • pracę w prężnie rozwijającej się firmie o mocno ugruntowanej pozycji na rynku, lidera w branży
  • pracę w środowisku z bardzo dużym potencjałem do zagospodarowania / możliwość realnego oddziaływania / kreacji w zakresie nowych wizji/ rozwiązań
  • pracę w firmie z zasadami o przyjaznej atmosferze i z uszanowaniem każdego pracownika
  • w perspektywie możliwość rozwoju w ramach istniejącej i stale kształtującej się struktury firmy
  • opieka medyczna Medicover, dopłata do Multisport
  • niezbędne narzędzia: telefon, laptop.


Prześlij swoje CV

Aplikacje zawierające: CV, list motywacyjny (w jęz. polskim i/lub obcym, jeśli wymagana jest znajomość języka) prosimy przesłać wypełniając poniższy formularz z zaznaczeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych. Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.



    * dopuszczalne pliki *.doc, *.docx, *.pdf, *.odt.
    * maksymalny rozmiar pliku to 2 MB



    Prześlij swoje swoje CV do bazy danych Business Consulting (search & selection)

    Wyślij CV