Dla naszego klienta, znanej, nastawionej na jakość i prężnie rozwijającej się polskiej firmy z tradycjami z branży piekarniczo-cukierniczej działającej od ponad 90 lat na rynku polskim i posiadającej 3 funkcjonujące zakłady produkcyjne, w tym jeden z najbardziej nowoczesnych w Polsce wyposażony w najbardziej nowoczesny park technologiczny oraz 100 punktów własnych poszukujemy aktualnie do największego, flagowego sklepu/ bistro odpowiedniej osoby na stanowisko:
Warszawa Nr ref: M/G/JK |
Spożywcza
|
Menadżer Operacyjny (Sklep/Bistro)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za organizację i zarządzanie największym i najbardziej reprezentacyjnym sklepem/ bistro o powierzchni 500 m2 z 20 osobowym zespołem.
Zatrudniona osoba odpowiedzialna będzie za:
- zarzadzanie sklepem/ bistro, dbałość o jego nieustanny rozwój, zapewnienie wysokiej jakości ofertyi standardu działania
- realizacja planów sprzedaży i podejmowanie i wdrażanie inicjatyw zwiększających sprzedaż/ wychodzenie poza standard + kreatywność
- wprowadzanie nowego asortymentu zgodnie z trendami rynkowymi/ oczekiwaniami klientów
- organizacja pracy własnej i podległego zespołu przy współpracy z Koordynatorką ds. Kadr i grafików zmian odpowiedzialnej za wszystkie 100 sklepów
- zarządzanie, szkolenie, motywowanie i rozwój podległych pracowników
- nadzór nad finansami/ rozliczenia
- kontrola i analiza kosztów/gospodarne zarządzanie zaopatrzeniem/zakupami/współpracą z dostawcami/ stanami magazynowymi, ich optymalizacja
- dbanie o właściwy poziom obsługi klientów, zadowolenie i satysfakcję Klienta, wychodzenie naprzeciw z rozwiązaniami, nowinkami
- koordynowanie działań promocyjnych i reklamowych w porozumieniu z działem marketingu
- mile widziany również zakres odpowiedzialności dot. Nadzoru i kontroli standardów HACCP.
Wymagania:
- kilkuletnie, potwierdzone sukcesami doświadczenie w zarządzaniu sklepem, restauracją, kawiarnią, lokalem gastronomicznym, pizzerią, piekarnią, cukiernią najlepiej na stanowisku Managera
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem, zmianami, asortymentem, nowymi trendami, generowaniem wyższego dochodu poprzez wprowadzanie innowacji, optymalizowanie zasobów poparte konkretnymi sukcesami/ wynikami itp.
- mile widziana znajomość problematyki działania lokalu gastronomicznego/ jego zaopatrzenia/zarządzania personelem/ zmianowością
- mile widziana znajomość standardów HACCP, ale osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie miała wsparcie działu kontroli jakości
- decyzyjność i umiejętność rozwiązywania problemów
- samodzielność, kreatywność i bardzo dobra organizacja pracy
- zdolności interpersonalne i umiejętność zarządzania 20 osobowym zespołem
- nastawienie na współpracę i poszukiwanie rozwiązań
- inicjatywa i przedsiębiorczość.
Oferujemy:
- pracę w prężnie rozwijającej się firmie o mocno ugruntowanej pozycji na rynku, lidera w branży
- pracę w środowisku z bardzo dużym potencjałem do zagospodarowania / możliwość realnego oddziaływania / kreacji w zakresie nowych wizji/ rozwiązań
- pracę w firmie z zasadami o przyjaznej atmosferze i z uszanowaniem każdego pracownika
- w perspektywie możliwość rozwoju w ramach istniejącej i stale kształtującej się struktury firmy
- opieka medyczna Medicover, dopłata do Multisport
- niezbędne narzędzia: telefon, laptop.